Recept: blondies met framboos, pistache en witte chocolade

  • Geplaatst op
Recept: blondies met framboos, pistache en witte chocolade

Zomers genieten met de heerlijke blondies uit ons magazine. Dit enorm lekkere baksel maak je gemakkelijk zelf. Voor wie of zelfs met wie ga jij deze lekkernij maken?

Het recept is voor 10 personen en het duurt ongeveer 50 minuten om te maken. 

Ingrediënten
• 120 gram havermeel
• 80 gram amandelmeel
• 10 gram bakpoeder
• snuf zout
• 125 ml amandelmelk
• 2 eieren
• 75 gram appelmoes
• 3 eetlepels agave siroop
• 1 theelepel vanille aroma
• 200 gram frambozen
• 100 gram witte chocolade
• 100 gram ongezouten pistachenoten

Benodigdheden
• Garde of handmixer
• Beslagkom
• Maatbeker
• Weegschaal
• Bakpapier of boter om in te vetten
• Ovenschaal
• Spatel

Bereiding
Stap 1
Verwarm de oven voor op (hetelucht) 175 graden.

Stap 2
In een grote kom meng je de eieren, amandelmelk, appelmoes, agavesiroop en vanille aroma goed door elkaar.

Stap 3
Daar voeg je het meel en bakpoeder aan toe samen met een snufje zout.

Stap 4
Hak de pistachenoten en witte chocolade grof en de frambozen scheur je in stukken. Ongeveer 3/4
hiervan schep je door het beslag. Verdeel alles over een ingevette of met bakpapier beklede cakevorm.

Stap 5
Strooi de overgebleven pistache, frambozen en witte chocolade over het beslag.

Stap 6
Zet in de oven voor ongeveer 35-40 minuten op 175 graden.

Eetsmakelijk!

* We'll never share your email with anyone else.
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
Zoeken
Zoekresultaten
Geen producten gevonden...